Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 62 seconden

IZ, hét praktijkblad voor de W-installateur, is nu ook volledig webbased beschikbaar. In een nieuwe, voor internet geoptimaliseerde opmaak publiceren we op zeer overzichtelijke wijze iedere maand alle afzonderlijke artikelen, columns, Stekelige vragen etc. uit de printeditie van IZ. De voordelen: alle informatie is nog toegankelijker beschikbaar, naar interesse opvraagbaar en prettig leesbaar op beeldscherm (pc, tablet of smartphone). Dankzij de nieuwe opzet kan de lezer bovendien snel meer relevante achtergrondinformatie bij de artikelen vinden. Ook wordt het terugzoeken in reeds verschenen uitgaven eenvoudiger.

De webbased uitgave verschijnt gelijktijdig met de printuitgave, die uiteraard gewoon blijft bestaan. Ook de al bestaande bladereditie op internet kan nog steeds worden geraadpleegd. Daarmee is IZ het eerste vakblad voor de installateur dat op alle gewenste, moderne manieren in te kijken is: met het blad in handen aan de koffietafel, aan het bureau achter de pc of thuis op de bank op je tablet of smartphone.

Via deze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van het verschijnen van een nieuwe editie. Je klikt vervolgens direct door naar de webbased versie waarop de net verschenen uitgave en eerder webbased versies volledig beschikbaar zijn.

Surf nu snel naar www.installateursZaken.nl om als 1e de nieuwe omgeving te bekijken