Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 62 seconden

DRL Products heeft twee nieuwe radiatoren in haar assortiment opgenomen, de Flamboyant en de Royale. Deze nostalgische radiatoren zijn niet alleen bedoeld voor monumentale panden en historische boerderijen, maar ook voor moderne inrichtingen. De gietijzeren verwarmingselement passen zowel in een weelderige als een minimalistische inrichting, aldus de fabrikant. De Royale is uitsluitend leverbaar als 2-kolommer en leverbaar van 3 t/m 31 leden uit één stuk, waarbij het eerste en laatste element aangegoten pootjes hebben. Deze radiator is in diverse breedtematen leverbaar. Op aanvraag zijn ook radiatoren leverbaar die bestaan uit meer dan 31 elementen. De Royale is standaard uitgevoerd in Old Grey maar is tegen meerprijs ook in Pergamon, alle RAL en DRL metaalkleuren beschikbaar.

Een tegenhanger van de Royale is de DRL Flamboyant, meer bedoeld voor klassiekere interieurs. De Flamboyant is geornamenteerd met een bloemmotief. De radiator is leverbaar van 3 t/m 31 leden uit één stuk en verkrijgbaar met authentieke kranensets. De radiator kan in diverse breedtematen worden besteld. De Flamboyant is net als de Royale standaard uitgevoerd in Old Grey. Ook dit verwarmingselement is tegen meerprijs in alle RAL –en DRL metaalkleuren leverbaar.

De Nederlandse importeur DRL Products levert custom-made designradiatoren en andere installatietechnische producten. De verkoop verloopt voor installateurs via de groothandel.

[related_post themes=”text”]