Nieuwe vestiging voor Van Dorp bij Nieuwegein

Gepubliceerd op

Van Dorp heeft een nieuwe vestiging geopend. Aan de A12 bij Nieuwegein heeft het familiebedrijf de expertises Grootkeukens, Koel- en Koudetechniek en Technisch Beheer onder één dak gebracht, onder de naam: Van Dorp Utrecht.

Met de oprichting van Van Dorp Utrecht is ook de samenvoeging van een aantal recent overgenomen bedrijven definitief. Het gaat om Abo Klimaat uit Soest, Aircoheat uit Woerden en de Houtense vestiging van Van Galen Klimaattechniek. De bestaande activiteiten van Van Dorp grootkeukens uit Amsterdam worden eveneens geïntegreerd.

Vanuit de nieuwste vestiging in het midden van het land worden de landelijk verspreide klanten van de specialismen Koel- en Koudetechniek en Grootkeukens bediend. De afdeling Technisch Beheer zal voornamelijk regionaal actief zijn. De vestiging opereert zelfstandig met een eigen MT onder leiding van vestigingsdirecteur Paul van Dorp.

Van Dorp is een technisch dienstverlener met 16 vestigingen door heel Nederland. Het bedrijf biedt een totaalpakket aan technische diensten en installaties.