Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 85 seconden

vakbeurs bouw installatieEvenementenhal introduceert een nieuwe vakbeurs: Bouw & Installatie Zuid-Nederland. De vakbeurs in Venray heeft als doel de Zuid-Nederlandse bouw- & installatiebranche bij elkaar te brengen om zo samen nog meer uit de woning- en utiliteitsbouw te halen. Hoe halen we als Zuid-Nederlandse bouw- & installatiebranche samen meer uit woning- en utiliteitsbouw? Aan de hand van deze vraag wil de beursorganisatie Bouw & Installatie Zuid-Nederland mede vormgegeven. Partners van de beurs zullen onder andere zijn Bouw Advies Instituut en Holland Solar.

Evenementenhal kiest bewust voor de combinatie bouw en installatie. “Duurzaam en energiezuinig bouwen en renoveren gaat hand in hand met slimme installaties”, zegt Pieter van Bussel van Evenementenhal. “De vraag naar renovatie en nieuwbouw neemt toe, ook in Zuid-Nederland. Dat vraagt van zowel de bouw- als de installatiebranche een antwoord op maat, want de consument en het bedrijfsleven willen comfortabel en energiezuinig wonen. In de branches moeten de handen daarom ineen worden geslagen. Op deze vakbeurs presenteren wij die ketensamenwerking.”

Opvallende en innovatieve bouwprojecten uit Zuid-Nederland krijgen op de beursvloer speciale aandacht. Daarnaast is er een Demo & Experience Plein. Voor exposanten biedt dit de mogelijkheid om hun nieuwste innovaties en toepassingen te presenteren en demonstreren.

Er worden op de beursvloer ook themazones ingericht: bouw en installatie. Onder installatie valt ook Energie & Besparing. Op deze themazones krijgen exposanten en bezoekers de kans kennis en deskundigheid te delen over verschillende thema’s, zoals modulair bouwen en nul op de meter. Daarnaast biedt Bouw & Installatie Zuid-Nederland een kennisprogramma aan met deskundige sprekers uit de branche.

Bouw & Installatie Zuid-Nederland vindt plaats op 1, 2 en 3 november in Evenementenhal Venray. Belangstellenden kunnen zich als exposant aanmelden via www.evenementenhal.nl/bouwinstallatie

[related_post themes=”text”]