Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 61 seconden

building-nfc-web

De Finder 12.51 en 12.81 waren de eerste tijdschakelklokken die programmeerbaar zijn met een Android smartphone met NFC – Near Field Communication. Dit was een aanzienlijke stap vooruit en in lijn met de nieuwste technologie. Dit levert een groot voordeel op voor de professionele installateur die gebruik maakt van steeds meer complexere apparatuur.

Finder heeft nu vier nieuwe tijdschakelklokken ontwikkeld, die allemaal via NFC-communicatie geprogrammeerd kunnen worden, met behulp van de speciale app Finder Toolbox – gratis te downloaden via Google Play.

Met Finder Toolbox kunt u bestaande programma’s uitlezen, het apparaat tot in detail programmeren (zelfs de kleinste wijziging kan worden doorgevoerd) en programma’s direct opslaan op de smartphone. Zodra de gewenste programma’s ingesteld zijn, kunt u de smartphone tegen de tijdschakelklok houden om heel eenvoudig alle gegevens over te brengen. U kunt als u niet over een Android smartphone beschikt de tijdschakeklok handmatig programmeren met de joystick aan de voorzijde.

Digitale tijdschakelklokken met weekprogramma

Door de uitgebreide mogelijkheden van de 12.61 en 12.62 tijdschakelklokken kunnen ze voor een groot aantal toepassingen gebruikt worden, zoals bij voorbeeld irrigatiesystemen, verwarmings- en airconditioningssystemen, etalageverlichting, lichtreclames en poortsturingen. Deze tijdschakelklokken hebben ook een automatische zomer- / wintertijd omschakeling.