Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 48 seconden

Thermagas STHThermagas heeft zijn leveringsprogramma uitgebreid met een compleet nieuwe serie stalen verdelers ten behoeve van vloerverwarming en koeling, die gekenmerkt wordt door zijn compacte bouwwijze. Het programma bestaat uit mengverdelers voorzien van een energiezuinige Grundfos circulatiepomp met A-label. Naast de pomp zijn de verdelers voorzien van een: thermostaatventiel met capillaire voeler; mano-/thermometer; maximaalbeveiliging; thermometer; automatische ontluchting; instelbare voetventielen; regelventielen

De verdelers kunnen worden toegepast voor zowel de woning- als utiliteitsbouw in combinatie met lage tot zeer lage watertemperaturen. Tevens is een uitvoering leverbaar voor stadsverwarming.

Ook deze nieuwe verdelers van Thermagas zijn groen, zoals u gewend bent, letterlijk en figuurlijk. Weer een stap vooruit om voor u een nog duurzamere installatie te bewerkstelligen. De Espace verdelers bieden voor elke situatie een pasklare oplossing. Altijd eenvoudig aan te sluiten en te combineren met de Thermagas temperatuurregelingen. Naast de stalen verdelers (S-serie) heeft Thermagas ook een serie vervaardigd uit kunststof (de K-serie) en roestvrijstaal (de R-serie).

Voor meer informatie: www.thermagas.nl