Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 50 seconden

Arjan Hilbers (49) is als projectadviseur aan de slag gegaan bij Hamers & Kesber, de Nederlandse distributeur van Schell. Schell is een Duitse producent van sanitaire armaturen en installaties. Hilbers zal zich bezighouden met de advisering over sanitaire installaties voor de utiliteitsbouw en met name ook voor de zorgsector en het onderwijs.

“In de utiliteitsbouw worden drinkwaterbeheer, watermanagement en legionellapreventie steeds belangrijker”, licht Hilbers toe. “Het is mijn taak om contacten te onderhouden met opdrachtgevers, projectontwikkelaars, ingenieursbureaus, aannemers en installatiebedrijven en daar de innovatieve oplossingen van Schell onder de aandacht te brengen. Ook spraken het Duitse kwaliteitsbeleid en de groeiambities van Schell in Nederland me erg aan.”

Voordat Hilbers bij Schell begon was hij zes jaar lang als accountmanager zorg werkzaam bij Ideal Standard International BVBA, een leverancier van sanitaire producten. Daar onderhield hij contacten met ziekenhuizen, adviseurs, GZ, GGZ en de ouderenzorg in Nederland en adviseerde hij bij de keuze van passende oplossingen voor diverse doelgroepen. Daarvoor werkte Hilbers als accountmanager bij The Heating Company, dat radiatoren levert.