Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 75 seconden

Haus Zinkdach mit Carport AbendTijdens de VSK 2016 pakt precisie airconditioning leverancier STULZ weer groots uit met een stijlvolle stand. STULZ levert naast eigen precisie airconditioning voor data centra al vele jaren succesvol comfort airconditioning van Mitsubishi Heavy Industries. Maar tijdens deze editie van de VSK presenteert STULZ een nieuwe loot aan de producten boom: warmtepompen van REMKO.
REMKO is in Duitsland een bekend, gerenommeerd merk op het gebied van warmtepompen, die eventueel in combinatie met solar oplossingen kunnen worden gebruikt. Een goed voorbeeld van energiezuinige, efficiënte warmtepompen is de ArtStyle HTS serie, die een A++ energielabel koppelt aan een elegant design en fluisterstil bedrijf.
De ArtStyle HTS warmtepompen zijn verkrijgbaar in 4 capaciteiten tot 23kW. Bediening is eenvoudig via een gebruiksvriendelijk TFT-scherm. Het bedieningssysteem is ook geschikt voor Smart-Grid.
Ook brengt STULZ, als grootste importeur in Europa, wederom Mitsubishi Heavy Industries onder de aandacht. Speciaal voor MHI producten toont STULZ de in eigen huis ontwikkelde meet- en regelapparatuur uit de CompTrol serie, waarmee ze zich onderscheidt door het gebruik van touch screens voor bediening van de volledige comfort airconditioning installatie, centraal of via het web.
Uit eigen keuken toont STULZ de CyberCool2. Een high-end chiller, speciaal voor data centra. Alle eisen op het gebied van efficiency, zuinigheid, betrouwbaarheid en geluidsnormen worden gehaald met deze chiller. De CyberCool2 is er met een capaciteit van 50kW tot 1.400kW.
STULZ is importeur van STULZ precisie airconditioning, Mitsubishi Heavy Industries comfort airconditioning, REMKO warmtepompen, STULZ UltraSonic bevochtigingssystemen, Carel bevochtigingssystemen, Clint koelmachines en warmtepompen.

U vindt STULZ op stand 11.B032.