Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 96 seconden

Hansgrohe RainmakerSelect 460De nieuwe Hansgrohe Rainmaker Select hoofddouches onderscheiden zich van alle andere douches door hun opvallende straalplaat: deze is vervaardigd van wit glas. Hierdoor zijn de douches echte blikvangers in de badkamer.

De heldere en rechte vormen van de Rainmaker Select douches worden versterkt door het toepassen van het witte veiligheidsglas in combinatie met de verchroomde oppervlakken van metaal. De naadloze verbinding tussen glas en metaal zorgt voor een hoogwaardige uitstraling. De glazen straalplaat kan eenvoudig gedemonteerd en gereinigd worden. Design, functie en techniek gaan hand in hand: de meer dan 200 gaatjes in de glazen straalplaat zijn met een precisie-laser gesneden. De nieuwe Rainmaker Select producten zijn ontworpen in samenwerking met Phoenix Design, designpartner van Hansgrohe sinds vele jaren.

De Rainmaker Select 460 hoofddouche is er in twee montage-uitvoeringen: met douche-arm of met plafondbevestiging. Met zijn 46 cm brede straalschijf en drie verschillende straalsoorten nodigt de grootse douche uit tot echt genieten van doucheplezier XXL. De brede en krachtige Rain-straal omhult het lichaam als een tropische regenbui. Dankzij de 12 parelende waterstralen zorgt de RainStream-massagestraal voor een verkwikkend effect. De Mono-straal is een krachtige waterbundel, waarmee shampoo snel uitgespoeld kan worden en die tevens ontspannend werkt.

De Rainmaker Select 580 3jet hoofddouche is de nieuwe, luxueus uitgevoerde variant van de bekende en geliefde Raindance Rainfall hoofddouche. Deze  wordt direct op de wand, dus zonder douche-arm, gemonteerd. Met een lengte van 58 cm en de Schwall-straal die als een waterval voelt, haalt de gebruiker de natuur in huis.

De nieuwe Rainmaker Select douches zijn uitstekend te combineren met de nieuwe ShowerSelect Glass afbouwdelen van Hansgrohe. Deze afbouwdelen zijn eveneens gemaakt van verchroomd metaal en voorzien van wit veiligheidsglas, waardoor ze prima bij de Rainmaker Select douches passen. Dankzij de bediening met de Select-knop kunnen verschillende straalsoorten tegelijkertijd worden gebruikt. Ook de nieuwe ShowerSelect Glass inbouwthermostaten worden gemonteerd op de iBox Universal, de bewezen en betrouwbare inbouwtechniek van Hansgrohe.

Voor meer informatie: www.pro.hansgrohe.nl/rainmaker-select