Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 67 seconden

bisWalraven introduceert binnen het assortiment Bevestigingssystemen een nieuwe generatie beugels: de BIS Bifix® G2. Deze robuuste beugel is gemakkelijk en veilig te bevestigen door een aantal inventieve details. Daarnaast is de BIS Bifix® G2 extreem corrosiebestendig doordat het deel uitmaakt van het BIS UltraProtect® 1000 systeem.
Door de haemmer met ingesloten moer, anti-verliesschroef en afstandsring is de beugel gemakkelijk en veilig te installeren. De BIS Bifix® G2 beschikt daarnaast over een innovatieve geometrie door gebogen randen en een bredere en diepere profilering waardoor de beugel robuuster is.
De vergrendelde sluiting zorgt tevens voor meer veiligheid.

Extreem corrosiebestendig
De BIS Bifix® G2 maakt deel uit van het BIS UltraProtect® 1000 systeem: de ideale en meest duurzame oplossing voor het bevestigen of ondersteunen van vele soorten installaties. Dit maakt de beugel geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen en extreem corrosiebestendig.

Het BIS UltraProtect® 1000 buisbevestigingssysteem is uniek in omvang, samenstelling en corrosiebestendigheid. De producten uit het BIS UltraProtect® 1000 systeem hebben een zeer hoge corrosiebestendigheid; moeiteloos doorstaan ze een zoutsproeitest van minimaal 1.000 uur* (volgens ICO 9227). Daarnaast hebben de producten 20 jaar garantie** op behoud structurele integriteit en tegen doorroesten (indien gebruikt in een C1-C4 omgeving).

Meer informatie?
Er is een volledige range van de BIS Bifix® G2 beschikbaar zowel met als zonder inlage. Kijk voor meer informatie over deze inventieve beugel en het BIS UltraProtect® 1000 systeem op www.walraven.com.