Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 104 seconden

BeoordelingsplatformNog geen twee maanden na de lancering van de vernieuwde website, kunnen deelnemers niet alleen worden beoordeeld, maar ook zelf hun geleverde prestaties in de digitale etalage zetten. Door de integratie van de projectpresentatie kunnen deelnemende bedrijven laten zien wat ze kunnen, wie hun opdrachtgevers zijn en met elke partners zij hun projecten realiseren. “Een digitaal visitekaartje voor nieuwe opdrachtgevers die de beste partners voor hun bouwprojecten willen vinden.” aldus Errol Ooft, initiatiefnemer van Quantibus.

Naast de projectpresentatie lanceerde Quantibus ook een nieuwe klanttevredenheidsmodule. Patricia Leeman, CEO van Quantibus: “Klanttevredenheidsonderzoeken zijn vaak duur, omslachtig en leveren niet altijd de gewenste resultaten en inzichten op. Met onze module stel je eenvoudig en snel je eigen onderzoeken samen en verzend je deze met een druk op de knop naar al je relaties. Je ontvangt dan direct een notificatie zodra een onderzoek is ingevuld en de resultaten zijn ten alle tijden tussentijds te raadplegen. Deze feedback helpt je om direct en doorlopend beter te presteren.”

Deze nieuwe functionaliteiten worden nu uitvoerig getest door enkele deelnemers van de pilotprojecten. “Met onder andere IOB, VORM, Waal en Dura Vermeer zijn we na de lancering gestart met pilotsamenwerkingen. Binnen deze pilots maken de deelnemers onder begeleiding kennis met al onze functionaliteiten en ontvangen wij direct feedback over hoe wij Quantibus en alle functionaliteiten verder kunnen optimaliseren. Onze deelnemers hebben daardoor direct invloed op hoe Quantibus zich verder ontwikkelt.” aldus Errol Ooft.

Een louter beoordelingsplatform is Quantibus inmiddels niet meer. Patricia Leeman: “Met iedere uitbreiding groeien we steeds meer richting de digitale bouwomgeving die we voor ogen hebben. Onze missie is om een online omgeving te creëren waar opdrachtgevers op transparante wijze de beste partners voor al hun bouwprojecten kunnen vinden en waar wij leveranciers van producten en diensten binnen de bouw de juiste tools bieden om beter te kunnen presteren. Een onmisbaar platform voor iedereen in de bouw, waardoor uiteindelijk de kwaliteit van de geleverde prestaties over de hele linie toeneemt.”

Het beoordelingsplatform innoveert ondertussen gestadig verder. Op 1 september zal een nieuwe functionaliteit worden gelanceerd.

[related_post themes=”text”]