Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 77 seconden

De 16e editie van Installatie Vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg, die plaatsvindt op 9, 10 en 11 september 2014, krijgt een geheel nieuwe indeling. ‘In tegenstelling tot voorgaande jaren krijgt elke deelnemende exposant een andere locatie toegewezen. Tevens zal er een nieuwe entree geopend worden. Een compleet nieuwe indeling van de beursvloeren zal zorgen voor een nieuwe dynamiek’, aldus beursorganisator Rian Striper.

 

“Een andere entree en een nieuwe indeling zal voor de bezoekers even anders zijn,  maar ook leuk om te ontdekken.” De exposanten worden niet per branche gegroepeerd, maar worden over de gehele beursvloer verspreid. Dit jaar worden tijdens Installatie Vakbeurs Hardenberg wel weer enkele verschillende sectoren uitgelicht, waaronder het Klein Transport Plein in hal 2. Daar zijn diverse exposanten te vinden die zich richten op het vervoer tot 3,5 ton. Het Koudeplein is te vinden in hal 5, waar bedrijven gecentreerd staan vanuit de koudetechniek. De straat die ingevuld is met scholen, de branchevereniging, opleidings- en ontwikkelingsfondsen, vacatures en cv’s is dit jaar uitgelicht in hal 1. Daarnaast zal Uneto-VNI twee seminars organiseren die voor exposanten als voor bezoekers erg interessant zijn, verdere informatie wordt op korte termijn bekend gemaakt.  

 

Nadere informatie over de exacte invulling komt binnenkort online te staan op www.evenementenhal.nl. Tevens kunnen bezoekers zich vanaf 1 juni kosteloos aanmelden op de website om zich alvast voor te registreren voor een entreebewijs. Bij interesse in een vrijblijvend informatiepakket of deelname kan er contact opgenomen worden met de beursorganisator, Rian Striper op telefoonnummer 0523-289874 of per e-mail rianstriper@evenementenhal.nl.