Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 75 seconden

Luca Sanitair meldt dat de nieuwe douchevloeren van Globo Docciapietra beschikbaar zijn. De nieuwe Mineralsolid steenachtige douchevloerserie gelanceerd door Ceramica Globo combineert in één enkel concept de mogelijkheid om uw badkamer aan te passen. Dit komt doordat u uit een breed scala aan maten, mogelijkheden en kleuren kunt kiezen.

Maatvoering
De douchevloeren zijn in vier dieptematen (70, 80, 90 en 100 cm) beschikbaar met een breedtegebied tussen de 70 en 200 cm en er is ook mogelijkheid tot maatwerk (maximaal 200 cm). De douchevloeren kunnen in 5 verschillende kleuren (wit, grijs, beige, zwart en tortora) worden uitgevoerd en zijn voorzien van een modern stalen doucherooster in dezelfde kleur als de douchevloer. Er zijn verder twee verschillende installatie-typen (in de vloer gelegd of op de vloer).

Samenstelling
De douchevloeren zijn gemaakt van Mineralsolid. Dit is samengesteld uit natuurlijke mineralen en harsen en gecoat met een industrieel glazuur (Gelcoat), die zeer goed bestand is tegen schaaf- en schuurplekken. Hierdoor kunt u het product schoonmaken met standaard huishoudelijke schoonmaakmiddelen. Specifieke tests die zijn uitgevoerd op de douchevloeren van Docciapietra hebben aangetoond dat hun kleur niet beïnvloed wordt door blootstelling aan variaties van licht, aldus de fabrikant. Bovendien kan de installateur de douchevloeren direct op de plaats versnijden door de bijgevoegde aanwijzingen te volgen.

Meer voordelen
Volgens Luca sanitair bieden Docciapietra douchevloeren nog veel meer voordelen, zoals een hoogte van slechts 3 cm, goede waterafvoer, antislip oppervlak en bestendigheid tegen chemische producten. De voorbereidingstijd voor Docciapietra is ongeveer 3/4 weken voor de standaard maten, terwijl de aangepaste douchevloeren ongeveer 5/6 weken nodig hebben.