Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 60 seconden

Paul Ike- Directeur Unica FastcomPaul Ike (57) is benoemd tot directeur van Unica Fastcom, het in datacenters gespecialiseerde onderdeel van technisch dienstverlener Unica. Hij is de opvolger van Ad Landa die na 15 succesvolle jaren als directeur bij Unica Fastcom met pensioen gaat. Ike was hiervoor in de Verenigde Staten werkzaam als Strategic Account Executive bij Schneider Electric Inc. Hij gaat leiding geven aan de verdere expansie van Unica Fastcom. Unica Fastcom is al meer dan 15 jaar verantwoordelijk voor de technische infrastructuur van tientallen datacenters in ons land.

Paul Ike was bij Schneider Electric (ruim 170.000 werknemers wereldwijd en € 24,9 miljard omzet) onder meer eindverantwoordelijk voor het account Microsoft wereldwijd. Schneider Electric is wereldmarktleider in energiebeheersystemen en is ook leverancier van Unica Fastcom. Sinds 2003 was Ike werkzaam bij APC, dat in 2006 overgenomen werd door Schneider Electric.

Unica Fastcom is het onderdeel van Unica dat is gespecialiseerd in de technische infrastructuur van datacenters, network operations centers, hosting centers en overige gebouwen waar hoogwaardige technologie gehuisvest wordt. Fastcom adviseert, ontwerpt en bouwt deze ‘special purpose buildings’ waaraan hoge eisen worden gesteld op het gebied van koeling, beveiliging, bedrijfscontinuïteit etc. Unica Fastcom is daarnaast partner bij onderhoud, uitbreiding en/ of ‘upgrading’ van deze gebouwen.

Voor meer informatie: www.unica.nl