Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 87 seconden

RBM en Fortes werken vanaf februari 2014 samen op de Nederlandse markt. Met deze samenwerking vergroot RBM het salesteam in Nederland aanzienlijk. Fortes beschikt over een team van ervaren specialisten die technisch advies vertrekken aan de installateurs. Tevens ondersteunen en begeleiden zij complete projecten. Dankzij het direct contact met de markt en de fabrikanten wordt er flexibel en snel ingespeeld op zowel technische als innovatie vragen, hetgeen iedereen ten goede komt.

Maurizio D’Astolfo, directeur RBM Benelux :“Met deze markt- en productkennis verwachten we ons marktaandeel in Nederland verder te vergroten. We blijven werken met ons volledig

 

RBM gamma en met ons bestaande distributeurs in Nederland. Business as usual. Ook zij kunnen de vruchten plukken van deze samenwerking.” De producten van RBM kunnen door de installateur via de voorraadhoudende groothandel besteld worden. Doordat de leveringen aan de groothandel rechtstreeks plaatsvinden vanuit het magazijn van RBM Benelux, wordt een snelle levertermijn gegarandeerd.
Fortes Import BV is sinds 1999, onder leiding van Dirk Ockhuizen, agent voor de Nederlandse installatietechnische markt. Het bedrijf vertegenwoordigt producten voor warmtesystemen voor diverse gebouwen en heeft bovendien ook eigen producten in het assortiment. De materialen worden uitsluitend geleverd aan de erkende installateur via voorraadhoudende groothandelaren.

 

RBM Benelux in Genk is een zelfstandig voorraadhoudend filiaal van RBM SpA. Dit Italiaanse bedrijf bestaat al meer dan 55 jaar en is uitgegroeid tot een top-5 speler in Europa voor componenten van sanitaire en verwarmingsinstallaties. RBM Benelux bundelt de bekendste merken zoals Kilma, Metis, Tita-Fix, Sferika en Lovato. Naast ventielen en appendages voor radiatoren levert het ook componenten voor vloerverwarming, systemen voor energiemeting, leidingsystemen, kogelkranen, terugslagkleppen, filters en pompgroepen.
RBM staat samen met Fortes op de VSK, Hal 7 stand B082.
Voor meer informatie: www.fortes-import.nl en www.rbm.be