WOLF Energiesystemen B.V. heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt.

Het huidige kantoor van WOLF in Kampen is te krap geworden voor de toekomstplannen van het bedrijf. Inmiddels is de nieuwbouw gestart aan één van de belangrijkste toegangswegen van Kampen. Het nieuwe kantoor is gelegen aan de rand van een woonwijk en het treinstation Kampen Zuid. De ligging aan de rand van de woonwijk maakt het een fijne werkplek voor de medewerkers. Daarnaast is het kantoor goed bereikbaar voor het personeel dat grotendeels afkomstig is uit Kampen. Voor de medewerkers die met de fiets komen wordt een fietsenstalling met laadmogelijkheid voor e-bikes gerealiseerd. Daarnaast wordt het nieuwe pand voorzien van een douche. Voor elektrische auto’s worden laadpalen geplaatst.

Uithangbord van eigen expertise
WOLF is een expert op het gebied van een gezond binnenklimaat en heeft een focus op duurzaamheid en energiebesparing. Uiteraard zal het nieuwe kantoor daar een voorbeeld van zijn. Het kantoor wordt verwarmd en gekoeld met CHA warmtepompen. Het dak wordt bedekt met zonnepanelen en een aantal zonnecollectoren. De zeer energiezuinige luchtbehandelingsinstallatie met energielabel A+ beschermt tegen fijnstof dankzij dubbele filtratie en waarborgt een optimaal binnenklimaat.

Experience Center
Op de nieuwe locatie wordt tevens een nieuwe trainingsruimte en een showroom gerealiseerd. Bezoekers kunnen daar de producten en oplossingen in de praktijk ervaren, zoals de voor het nieuwe pand geselecteerde luchtbehandelingskast en het lage geluidsniveau en het hoge rendement van de nieuwe CHA warmtepomp.

Circulariteit
Het wordt een toekomstig bestendig gebouw waar zoveel mogelijk circulaire materialen worden toegepast, zoals bijvoorbeeld bakstenen met Cradle to Cradle certificaat. Volgend jaar zomer wordt de oplevering verwacht.

 

 

Op onze nieuwsbrief abonneren