Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 53 seconden

MeliteNIBE introduceert een nieuwe serie kwalitatief hoogwaardige elektrische boilers:  NIBE Melite. Dankzij de zelflerende SMART-temperatuurregeling zijn de nieuwe boilers extra energiezuinig (energieklasse B). De NIBE Melite-serie omvat vier uitvoeringen met een inhoud van 60, 80, 100 en 120 liter. Er is dan ook voor vrijwel elke situatie een passende boiler beschikbaar. De nieuwe NIBE Melite is bovendien uitermate geschikt voor vervanging van een bestaande elektrische boiler of in nieuwbouw bij ‘all-electric’-concepten.

Dankzij de zelflerende SMART-temperatuurregeling  onthoudt de NIBE Melite het tappatroon van elke dag van de week. Op basis hiervan zal de boiler de tapwatertemperatuur tijdelijk verlagen op de momenten dat er minder water wordt getapt. Dit beperkt stilstandsverliezen en geeft hierdoor tot 10% extra energiebesparing ten opzichte van een elektrische boiler zonder deze functie.

Daarnaast zijn de nieuwe NIBE Melite-boilers voorzien van een drooggeplaatst elektrisch verwarmingselement, een hoogwaardige emaillelaag en een standaard ingebouwde titanium zwerfstroomanode. Doordat deze anode – in tegenstelling tot opofferingsanodes – niet periodiek hoeft te worden vervangen, is het onderhoud van de nieuwe NIBE Melite vergelijkbaar met boilers van koper of RVS.

Meer informatie? www.nibenl.nl