Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 94 seconden

KNX_logoOp woensdag 29 oktober organiseert KNX Nederland voor adviseurs en architecten een seminar en netwerksessie over gebouwautomatisering. Hoe integreer je deze technieken in een bestek en in BIM? Hoe draagt gebouwautomatisering bij aan een hoge Breeam-score? Waarom zou je überhaupt de klant adviseren om woningen en gebouwen te automatiseren? Allemaal vragen die uitgebreid aan bod komen in deze informatieve bijeenkomst.

Bij een grote groep adviseurs en architecten leven nog veel vragen en onduidelijkheden als het gaat om woning- en gebouwautomatisering. Ook is het genormeerde automatiseringsprotocol KNX, de wereldwijde standaard voor woning- en gebouwautomatisering, bij deze doelgroep tamelijk onbekend. Daarom heeft de informatiebijeenkomst op 29 oktober vooral tot doel meer duidelijkheid te scheppen in deze technologie, waarmee men gebouwen zuiniger, comfortabeler en veiliger kan maken.

Diverse sprekers uit de praktijk, onder wie een vastgoedmanager, een adviseur en een system integrator, zullen aan de hand van praktijkvoorbeelden aangeven waarom zij voor de standaard KNX hebben gekozen. Daarbij laten zij zien hoe zij dit automatiseringssysteem in BIM en in Breeam hebben toegepast en hoe zij de opdrachtgevers overtuigen van de meerwaarde van deze vorm van automatisering.

Naast interessante lezingen biedt dit event in de pauzes volop gelegenheid voor geanimeerde ontmoetingen. De adviseurs en architecten komen in de wandelgangen een flink aantal KNX Professionals tegen, die tegelijkertijd in parallelsessies discussiëren over het onderwerp KNX en energiemeting & -monitoring.

De netwerkbijeenkomst vindt plaats bij InnStyle in Maarssen en wordt georganiseerd door KNX Nederland, de vertegenwoordiger van de internationale automatiseringsstandaard KNX in Nederland. De vereniging organiseert drie keer per jaar een netwerkbijenkomst voor KNX Professionals; installateurs en system integrators die het ontwerp, de programmering en de aanleg van woning- en gebouwautomatisering verzorgen op basis van het KNX-protocol.

De bijeenkomst op 29 oktober is gratis toegankelijk voor adviseurs, architecten en opdrachtgevers. Ontvangst vanaf 12.30 uur – programma start om 13.30 uur en duurt tot 17.00.

Voor meer informatie en inschrijven; www.knx-professionals.nl/adviseurs