Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 48 seconden

Bij de aanschaf van een Nefit cv-ketel, warmtepomp, zonlichtsysteem of een combinatie hiervan ontvangen consumenten tot 450 euro retour. Nefit verlengt de actie, die startte in oktober, tot en met 28 februari 2018. 

Energierekening van 0 euro
De nieuwe generatie duurzame systemen van Nefit maken een energierekening van 0 euro mogelijk, aldus de fabrikant. Het betreft de all-electric Nefit EnviLine warmtepomp en Nefit Zonne-energie. Maar ook zonder warmtepomp kan volgens Nefit veel energie bespaard worden. ‘Vergeleken met een HR-ketel van 15 jaar oud bespaart de nieuwe generatie Nefit HR-toestellen bij een gasverbruik van 2.000 m2 zo’n 200 euro op jaarbasis. Bovendien zijn deze toestellen klaar voor de toekomst: ze switchen eenvoudig van de ene naar de andere gassoort.’

Cashback
Consumenten kunnen via de Nefit website 100 tot 150 euro retour vragen wanneer ze een nieuwe HR-ketel hebben aangeschaft. Voor een duurzame oplossing loopt dat bedrag op tot 300 euro met een totaal voordeel tot 450 euro bij combinaties. Meer informatie is te vinden op www.nefit.nl/actie.