Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 50 seconden

HRI Installatietechniek gaat per 1 augustus 2014 verder onder de naam A. de Jong Installatietechniek. Momenteel worden de laatste voorbereidingen getroffen om de naamswijziging af te ronden.
HRI Installatietechniek, opgericht in 1986, is in 2011 overgenomen door A. de Jong Groep. A. de Jong Groep kent hiermee drie vestigingen in de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland. De installatiebedrijven van A. de Jong Groep zijn gespecialiseerd in advies, realisatie en het beheer en onderhoud van klimaatinstallaties in de utiliteitstak.

In de nabije toekomst is er het streven uit te breiden naar meerdere provincies. A. de Jong Groep wil met deze naamswijziging de eerste belangrijke stap zetten om als landelijk georganiseerde onderneming verder te groeien. Om meer onderlinge uniformiteit te creëren is ervoor gekozen de handelsnaam A. de Jong Installatietechniek te voeren.

Naast de naamswijziging is per 1 augustus Marco Heijne de nieuwe vestigingsdirecteur. Voor klanten van HRI Installatietechniek blijft de situatie verder ongewijzigd. A. de Jong Installatietechniek vestiging Zaandam blijft met dezelfde vertrouwde medewerkers en handelswijze opereren.

Voor meer informatie: www.dejong.nl