Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 69 seconden

Western Airconditioning introduceert voor haar productenprogramma waterkoelmachines, warmtepompen en close control units, een monitoringsysteem op afstand onder de naam ‘BluEye’ en een nieuwe generatie microprocessor regelaars onder de naam ‘BlueThink’ .
Basis van het BlueEye-monitoringsysteem is een BluEye-module met GSM interface die wordt geplaatst op het project, hetzij in de betreffende koelmachine, hetzij in de technische ruimte. Op deze BluEye-module kan één koelmachine of warmtepomp worden aangesloten, maar het is ook mogelijk om meerdere units te koppelen, alsmede circulatiepompen, kWh-meters en ook close control units. Door in te bellen op de BluEye-module kan het actuele gedrag van de installatie worden bekeken, alsmede historische informatie. Ook is het mogelijk om de BluEye-module e-mail berichten of tekstberichten (SMS) te laten versturen in geval van calamiteiten of periodieke informatievoorziening.

De nieuwe BlueThink-microprocessor regelaars hebben een grafische display waarop overzichtelijk de functionaliteit van de machine wordt weergegeven. Bovendien is het mogelijk om de telemetrie van de betreffende machine in de tijd (historisch) op te slaan, waardoor een betere inregeling mogelijk is op het project. Blue Think ondersteunt de volgende communicatie protocollen:  BACnet/IP™, Lonworks™, Ethernet™ (TCP/IP) en MODbus™ (RS485-TCP/IP). Western Airconditioning heeft de beschikking over een team software specialisten die op basis van de betreffende machine en het project, specifieke aanpassingen kunnen programmeren, zodat volledig kan worden voldaan aan eisen en wensen van de klant (maatwerkoplossingen).

Voor meer informatie: www.western.nl