Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 69 seconden

Kinedo - montage zonder siliconenEen kleine revolutie in het badkamerkoninkrijk: de traditionele siliconenkit heeft plaats gemaakt voor de zelfklevende schimmelwerende afdichtingsstrip. Douchefabrikant Kinedo®, bekend van het innovatieve douchesysteem Kinemagic,  introduceert de mogelijkheid voor een propere en efficiënte montage,  zonder enig onderhoud. De ideale oplossing, gepatenteerd door Kinedo®.

Installateurs en gebruikers zijn helemaal overtuigd. De siliconenvoeg heeft, zelfs als deze correct wordt aangebracht, veel nadelen zoals: verkleuring en schimmelvorming, en op langere termijn kan de voeg zelfs losraken. Daarom stelt Kinedo® de ideale oplossing voor met een gegarandeerd langdurige en efficiënte waterdichtheid, zonder het onesthetische van siliconenkit.

Deze innovatie biedt dubbel voordeel Het voordeel voor de installateur is dat het plaatsen van de schimmelwerende afdichtingsstrip veel sneller gebeurt en schoner is. De montage geschiedt – in één woord –  professioneler.
De gebruiker heeft als voordeel dat het onderhoudsvriendelijk is, de voeg is onzichtbaar en veroudert niet.  Kinedo® geeft een levenslange garantie. De schimmelwerende afdichtingsstrip zonder siliconen brengt een grote verandering teweeg in de sanitaire wereld.

Montage zonder siliconen gebeurt in drie eenvoudige stappen:

  1. Plaats de zelfklevende afdichtingsstrip tussen de douchewand en de muur.
  2. Plaats de andere zelfklevende afdichtingsstrip tussen de douchewand en de douchebak: de afdichtingsstrip wordt nu ondersteund door het gewicht van de douchewand, is onzichtbaar en verslijt niet.
  3. Breng tenslotte het schuimmateriaal aan onder het profiel, ter garantie voor de waterdichtheid tussen het profiel en de douchebak.

Voor meer informatie: www.kinedo.info