Daikin lanceert een nieuwe luchtbehandelingskast: de Modular T. De luchtbehandelingskast filtert de buitenlucht om externe verontreinigingen te verwijderen voordat de buitenlucht naar binnen gaat. Tegelijkertijd zuigt het systeem binnenlucht uit het gebouw en spoelt zodoende de ruimte voortdurend met gezonde frisse buitenlucht. De Daikin Modular T is verkrijgbaar in vijf verschillende grootten, met een luchtdebiet van 200 m3/h tot meer dan 4000 m3/h. Het is een oplossing voor verschillende gebruiksscenario's, waaronder klaslokalen, kantoren, sportscholen en winkels.

Een aantal functies van de Modular T zijn:
•Drie afzonderlijke filterfases voor een veilige en gezonde omgeving en gegarandeerd zuivere lucht.
•Plug & play unit met een geïntegreerde DX-batterij te combineren met VRV- of ERQ-condensing units voor een complete verse lucht oplossing.
•Geïntegreerde mengluchtklep voor beperking van het energieverbruik en lagere bedrijfskosten.

Het beperkte vloeroppervlak is één van de kenmerken van de nieuwe Modular T. Het grootste model heeft een maximale diepte van 890 mm. De andere modellen uit de serie zijn net zo compact met dieptes van 790 mm of, bij het kleinste systeem (grootte 03), 550 mm. Grotere modellen worden in delen geleverd voor snel en eenvoudig transporten en hanteren.

Rechtszijdig en linkszijdig
De Modular T is beschikbaar in twee verschillende configuraties – rechtszijdig en linkszijdig – en kan uitgerust worden met twee onderstaande besturingsplatformen:
1.Smart-regeling: Daikin F1/F2- en P1/P2-protocollen bieden directe connectiviteit tot het communicatieplatform van Daikin.
2.Pro-regeling: Open regelplatform - de nieuwe digitale regeling van de Daikin digitale plug & play zorgt ervoor dat het systeem snel en eenvoudig opstart en efficiënt werkt.

Tomaten telen dankzij speciale luchtbehandelingskasten

Technokas is deze week gestart met de assemblage en installatie van de eerste van in totaal 16 luchtbehandelingskasten op de ...

Op maat gemaakte LBK’s

Naast de luchtbehandelingskasten van de Comfortklasse (Compact) en KG TOP klasse (Modulair) introduceert WOLF een luchtbehandelingsserie die op basis van uw individuele eisen ...

Een boom voor iedere LBK

OC Verhulst is een platina partnership aangegaan met Viridi Air en garandeert daarmee dat voor iedere verkochte luchtbehandelingskast in Nederland ...

Online compacte lbk’s ontwerpen

Om tijd te besparen bij het ontwerpen van compacte units heeft Wolf de ‘5-minuten Compact-configurator’ ontwikkeld. Vanaf de bouwplaats of ...