Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 106 seconden

stanleyStanley introduceert het Fatmax Toughsystem, een modulair en mobiel opslagsysteem dat aan elk specifiek beroep kan worden aangepast en ontworpen is om essentieel gereedschap beschermd te houden in bijzonder ernstige en veeleisende omstandigheden. Het opslagsysteem is vergrendelbaar, volledig stof- en waterdicht en voldoet aan de strenge IP65-specificaties. Het zorgt ervoor dat waardevol handgereedschap, elektrisch gereedschap en accessoires beschermd zijn tegen de extreemste weersomstandigheden of veeleisende externe omgevingen. Elke modulaire eenheid is gemaakt van een 4 mm dikke verstevigde polypropyleenbehuizing en biedt dus ook maximale bescherming tegen potentiële schade door botsingen. Stevige metalen vergrendelingen en extra sterke scharnieren zorgen voor duurzaamheid, voornamelijk tijdens transport. De ingebouwde drukontlastingsklep zorgt voor egalisatie van de druk in de gereedschapskoffer, zodat de koffers in extreme weersomstandigheden veiliger en eenvoudig geopend kunnen worden. De opslagruimte kan ingedeeld worden volgens de specifieke vereisten van het beroep of voor een specifieke klus. Met een uitgebreid assortiment van verschillende modules, zoals gereedschapskoffers, organisatiesystemen en draagkoffers, en een ruime keuze aan maten en mogelijke combinaties, kunnen gebruikers het systeem personaliseren tot een praktisch product op maat van hun behoeften.

Annelies Willemse, Brand Manager: “Professionals die vooral buiten werken, waar het gereedschap blootgesteld wordt aan zeer stoffige of natte omstandigheden, zoeken vooral naar een robuuste, professionele oplossing waarmee ze hun waardevolle gereedschap tegen de elementen kunnen beschermen en het ondertussen ook veilig kunnen opbergen. Het Stanley Fatmax Toughsystem zorgt voor die essentiële bescherming en biedt ondertussen ook de capaciteit, het gemak en de flexibiliteit van een modulair, aanpasbaar systeem. Met dit aanpasbare systeem kunnen gebruikers ook het essentiële gereedschap, waarop ze elke dag vertrouwen, organiseren op een manier waarop ze onmiddellijk toegankelijk zijn. Zo wordt de klus altijd snel en efficiënt uitgevoerd.”

De stevige rubberen wielen zijn ontworpen voor alle soorten moeilijke terreinen en oppervlakken. De opvouwbare steekwagen biedt bovendien extra ondersteuning om zware bouwmaterialen tot 120 kg te verplaatsen. De in hoogte verstelbare, opvouwbare draagsteunen bieden extra indelingsopties en flexibiliteit, met een maximale last van 60 kg per paar. Ten slotte zet het ingebouwde centrale vergrendelmechanisme de opslagkoffers vast op het frame, voor extra gemak en veiligheid bij dagelijks gebruik.