Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 57 seconden

viega_viega_on_tour_01Viega zet een mobiele showroom in om groothandels en installateurs in het zuiden van het land met haar producten te laten kennismaken. Ze krijgen in deze showroom uitleg over producten en systemen en ondersteuning en begeleiding bij hun projecten. Naast het directe bezoek aan de kleinzakelijke markt, wordt de rijdende showroom van Viega ingezet tijdens balie- en relatiedagen van bijvoorbeeld groothandels. Voor de showroom-bus versterkte Viega haar verkoopteam eerder al met adviseur installatietechniek Frank van de Zanden.

Jaarlijks start een groot aantal zelfstandigen zonder personeel (ZZP’ers), die vaak onderweg zijn en weinig tijd hebben om zich bij een bedrijf te laten informeren. Dat was voor Viega de reden om een ‘rijdende showroom’ in te zetten. Op deze manier kan deze groep vaktechnici toch geïnformeerd worden over de nieuwste Viega producten.

De showroom-bus bevat hoogtepunten uit het 17.000 artikelen tellende Viega programma. In de bus zijn met name producten opgenomen die voor deze doelgroep interessant zijn. Daarbij kan worden gedacht aan het Viega Megapress-systeem of voorwandoplossingen. De uiteindelijke invulling van de bus kan voor ieder bezoek weer anders zijn. Verder is van alle productgroepen uitgebreide documentatie beschikbaar.

[related_post themes=”text”]