Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 74 seconden

MEPcontentMitsubishi Electric Europe heeft MEPcontent.eu gekozen als het platform voor het creëren en distribueren van haar 3D-content naar Europese MEP-engineers. Mitsubishi Electric vervaardigt in HVAC oplossingen voor het koelen, verwarmen, ventileren en beheren van gebouwen. Als eerste publiceert de fabrikant de eerste Revit family voor de City Multi Air Conditioning serie, de standaard PUMY-P Heat Pump Outdoor Unit. In de komende weken zal het gehele Mitsubishi Electric productassortiment gepubliceerd worden op MEPcontent.eu.
“MEPcontent geeft ons meer zichtbaarheid onder MEP engineers in heel Europa. Dat maakt ze de beste partner voor Mitsubishi Electric op BIM gebied”, zegt Paul Sexton, Technical Marketing Manager voor Mitsubishi Electric Europe. “MEPcontent biedt ons de flexibiliteit die we zochten in een partner. Het team is zeer enthousiast, hun oog voor detail in het content creatieproces was uitstekend.”
“De Mitsubishi producten zijn een zeer goede aanvulling op de bestaande content op MEPcontent.eu”, aldus Wim Boogaard, Projectleider voor MEPcontent.eu. “We hebben de bestaande Mitsubishi Electric content aangepast, zodat deze voldoet aan de huidige behoeften van BIM-engineers. De content voldoet nu aan lokale normen en standaarden”.
MEPcontent.eu is de bibliotheek met content voor iedere MEP engineer. Op deze site vindt u up-to-date grafische en parametrische productinformatie die direct te gebruiken is in ieder BIM-proces. In nauwe samenwerking met alle bekende fabrikanten biedt MEPcontent.eu bestanden van veelgebruikte producten voor Revit en CAD. Deze bestanden zijn gratis en open: iedere engineer kan er gebruik van maken.

[related_post themes=”text”]