Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 54 seconden

MEPcontent heeft content ontwikkeld en gepubliceerd voor verschillende airconditioning- en ventilatieproductlijnen van Mitsubishi. De Revit families, 3D-dwg’s en IFC-bestanden zijn nu beschikbaar voor de Mr. Slim, Ecodan en de City Multi serie. Mitsubishi Electric heeft gekozen voor MEPcontent omdat dit bedrijf haar basis heeft in de installatiesector.

Nadat de producten zijn gepubliceerd op MEPcontent, hebben de Mitsubishi Electric vestigingen in Europa klanten gevraagd de content te downloaden en te gebruiken. “De feedback van onze klanten is zeer positief. Dit is hoe wij onszelf verzekeren van het belang van kwalitatief hoogwaardige BIM-content”, zegt Paul Sexton, Technical Marketing Manager voor Mitsubishi Electric Europe.

“Onze klanten moeten uitgebreide ontwerpen aanleveren voor hun projecten. Wij gingen de BIM-uitdaging aan om het zo eenvoudig mogelijk te maken voor engineers om Mitsubishi Electric te kiezen boven elk ander merk”, vervolgt Sexton. “Het doel was om ervoor te zorgen dat al onze producten BIM-ready zijn, zodat klanten gemakkelijk kunnen werken met onze producten in een BIM-project. Van een consulting engineer in dienst van een klein bedrijf tot een grote multinational ergens in Europa”.

[related_post themes=”text”]