Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 62 seconden

Minister Blok opent 9 april om 10.30 uur de Vakbeurs Renovatie, die tot en met 11 april in de Brabanthallen in Den Bosch wordt gehouden. Blok presenteert in de Renovatie Arena zijn visie op het verduurzamen van de bestaande woningvoorraad. Direct daarop aansluitend maakt hij kennis met exposanten van de beurs.

 

De Renovatie Arena is drie dagen lang het toneel van het Orakel van Delphi. De Pythia die in het oude Griekenland onsamenhangende raadgevingen uitstootte, is anno 2014 vervangen door een panel van deskundigen die probleemstellingen van woningbouwcorporaties bespreken. De eerste dag staat in het teken van Het Nieuwe Samenwerken.

De BouwhulpGroep heeft in overleg met woningbouwcorporaties drie projecten ter bespreking geselecteerd. Dit zijn Het Active Huis in Montfoort, de Hortensiaflat in Heerhugowaard en de Kroeven in Roosendaal.

 

De ‘pythia’s’ van de eerste dag zijn: Jan Willem van den Groep, programmaregisseur  EnergieSprong van Platform 31, Alfred van den Bosch, directeur Vastgoed & Ontwikkeling van De Alliantie en Gerben van Dijk, projectmanager Bestaande Bouw van Vernieuwing Bouw.

Renovatie is het enige nationale platform voor duurzame vernieuwingen in de bouw. De beurs is speciaal bedoeld voor woningcorporaties, VVE-Bestuurders, projectontwikkelaars, gemeenten, architecten, adviesbureaus, facility-managers, aannemersbedrijven en uitvoerende bouw.

Voor meer informatie en (gratis) aanmelden: www.renovatievakbeurs.nl