Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 49 seconden

EE354De EE354 is een nieuwe dauwpunt transmitter van E+E die ontwikkeld is voor dauwpunt applicaties in het gebied van +50 tot -20oC Td (dauwpunt). De opnemer wordt gekenmerkt door zijn hoge  nauwkeurigheid ( ± 1oC Td) , de toegepaste E+E sensor heeft een uitstekende lange termijn stabiliteit en is over het hele meetbereik van de transmitter temperatuur gecompenseerd.

De EE354 is uitgevoerd in een robuuste roestvast stalen IP65 behuizing voorzien van  ½” ISO of ½” NPT schroefdraad en geschikt voor drukken tot 20 bar. De transmitter heeft naast een analoge 4-20mA stroom uitgang ook een digitale Modbus RTU uitgang.

Met behulp van de gratis EE-PCS configuratie software en de optionele Modbus USB omvormer kan de schaalverdeling van de analoge uitgang worden aangepast.  Daarnaast is het ook mogelijk om een twee punts-kalibratie uit te voeren.

De EE354 is speciaal geoptimaliseerd voor dauwpunt bewaking van koeldrogers en persluchtsystemen. De kleine afmetingen maken de EE354 tevens ideaal voor veeleisende OEM-toepassingen met beperkte ruimte.

Voor meer informatie : www.catec.nl