Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 52 seconden

EURO-INDEX_Mijn-KWSIedereen die instrumenten bij EURO-INDEX laat onderhouden en/of kalibreren kan zijn kalibratiecertificaten en service documenten gemakkelijk en kosteloos downloaden via Mijn KWS, altijd en overal.

Mijn KWS is een webportal dat toegankelijk is via de website van EURO-INDEX. Het enige dat u nodig heeft om Mijn KWS te gebruiken is een internetverbinding en uw persoonlijke inloggegevens.

Mijn KWS is een aanvullende service. U blijft uw kalibratiecertificaten ook ontvangen zoals u gewend bent, in een envelop bij uw behandelde meetinstrumenten. Indien de digitale oplossing voor u volstaat en u geen behoefte meer heeft aan papieren documenten, dan stoppen we op uw verzoek met het bijvoegen van de papieren exemplaren. Op die wijze kunnen we samen werken aan minder belasting van het milieu en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Onderstaande link leidt u naar een pagina op de website met meer informatie over deze gratis service met een digitaal aanvraagformulier voor inloggegevens. U vindt hier ook een handige instructievideo over het gebruik en de mogelijkheden van Mijn KWS.

Meer informatie is hier te vinden