Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 53 seconden

merosch-nieuwe-huisvesting-bijsnMerosch heeft voor haar eigen huisvesting recentelijk een karakteristieke gymzaal uit 1955 in Bodegraven aangekocht. “Voordat we daar ons kantoor vestigen, willen we het gebouw aanpassen tot een huisvesting die inspireert, energie geeft en een ‘living lab’ is van toekomstige duurzame technieken en methoden’, vertelt directeur Ronald Schilt. ‘Op de Dag van de Duurzaamheid, 10 oktober a.s., houden we daarom een Open Office in deze gymzaal voor relaties, om mee te denken over ons duurzame kantoorgebouw.

Merosch wil zo bij haar relaties het minimale verwachtingspatroon peilen dat het adviesbureau als ambities, uitgangspunten, technieken, enzovoort zou moeten hanteren voor haar plannen. Termen als gezond, circulair, volledig gelijkstroom, energieleverend, Breeam (minimaal Outstanding), GPR (minimaal een 9), en WELL (minimaal Gold) zouden daarbij aan bod moeten komen. Tussen het brainstormen door wordt symbolisch de bouwaanvraag met de uit te voeren aanpassingen uitgereikt aan Cees Oskam, wethouder duurzaamheid van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.

De ‘brain mee’-sessie start om 16.00 uur en duurt tot circa 18.00 uur. De Open Office vindt plaats op de nieuwe locatie in de gymzaal: Laan van Turkenburg 4, in Bodegraven. Aanmelden kan hier.