Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 86 seconden

Installatievakbeurs Hardenberg is al weer even voorbij maar heeft nog een staartje voor standhouder Tece Nederland. Met zijn vriendelijke benadering van nieuw vaktalent mag deze exposant zich van de MBO-leerlingen die de beurs bezochten de beste standhouder noemen. Tece nam deel aan de College Tour, een initiatief van opleidingsfonds OTIB om leerlingen en hun begeleiders op de beurs in contact te brengen met een groot aantal installatiebedrijven. OTIB-regiomanager bedrijven Noord Nederland & Gelderland/Overijssel, André Bouwmeester, reikte de Award Beste Stand College Tour onlangs uit.

176 MBO-leerlingen namen deel aan de door OTIB uitgezette College Tour. De leerlingen gingen met een routekaart en vraagformulier de beursvloer op om op zoek te gaan naar de antwoorden op technische vragen en om onder begeleiding van de exposanten diverse opdrachten uit te voeren. Ook maakten de leerlingen tijdens de College Tour kennis met hun loopbaanmogelijkheden in de installatiebranche. De tour eindigde bij de OTIB-stand waar de leerlingen hun formulier konden inleveren om kans te maken op VR-brillen voor de hele klas.

Award Beste Stand
Behalve de leerlingen maakten ook de 41 aan de College Tour deelnemende beursexposanten kans op een mooie prijs: de Award Beste Stand College Tour Installatie Vakbeurs Hardenberg. Op basis van de leerlingbeoordelingen mag Tece Nederland uit Smilde zich nu de beste standhouder van de beurs noemen. De leerlingen waardeerden de stand van de wereldwijd actieve fabrikant van sanitairproducten en installatiesystemen om zijn ‘erg interessante informatie’ en om de ‘vriendelijke en goede begeleiding’ van de ‘superaardige’ standhouder.

Elektro Vakbeurs Hardenberg 2017
Op 12 december organiseerde OTIB op de Elektro Vakbeurs Hardenberg opnieuw een College Tour. Aan deze College Tour namen 29 standhouders en 175 leerlingen deel. De winnaar van de Award Beste Stand College Tour voor deze beurs wordt later bekendgemaakt.