Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 99 seconden

Op 6 mei neemt Ben Tiggelaar, tijdens zijn ‘keynote’ bij Building Holland 2014, zijn publiek mee in de uitdaging van veranderen, waar de vastgoed en de bouw op dit moment middenin zitten. Als bedrijfskundige, trainer en schrijver van managementboeken is het zijn doel om mensen te helpen hun dromen om te zetten in actie. Zo gaat zijn bekendste boek ‘Dromen, durven, doen’ over effectief zelfmanagement. Hiervan werden alleen al in Nederland ruim 350.000 exemplaren verkocht.

 

Daarnaast trekt Tiggelaar wekelijks volle zalen met zijn diverse lezingen en seminars over leiderschap, verandering en menselijk gedrag. Hierin behandelt hij vragen als ‘Wat is de kern van leiderschap?’ en ‘Hoe kun je samen met collega’s en klanten belangrijke vernieuwingen succesvol doorvoeren?’. Zijn jaarlijkse seminar ‘MBA in één dag’ is al jarenlang een enorm succes.

 

Tijdens Building Holland inspireert Tiggelaar de deelnemers, de beslissers uit de bouw en vastgoed, over veranderingsmanagement. Naast deze managementgoeroe komen onder anderen ook oud-minister Jan Kees De Jager, Bouwend Nederland-voorzitter Maxime Verhagen en Ineke Dezentjé (voorzitter van FME-CWM).

Met een groep van in meer dan 100 deelnemende partners vormt Building Holland hét podium van vernieuwing. Het vakevenement heeft een brede inhoudelijke invulling met diverse keynote speeches, market vision presentaties, round table sessies, interviews  workshops en masterclasses, verspreid over drie dagen op drie grote podia.

Het nieuwe concept van Building Holland is door drie betrokken partijen samen uitgedacht: de partners (exposanten), kennisplatform Duurzaam Gebouwd en het ervaren beursteam van Amsterdam RAI.

 

Building Holland vindt plaats in de Parkhal van Amsterdam RAI en is toegankelijk op uitnodiging van de partners van het vakevenement. Vanaf 26 april 2014 wordt geïnteresseerden, die niet door partners zijn uitgenodigd, de mogelijkheid geboden om hun toegangskaart te kopen via de website www.buildingholland.nl. Toegang tot Building Holland bedraagt dan € 95,00.

Building Holland is voor bezoekers een all-inclusive evenement: inclusief catering, lunch, netwerkborrel en toegang tot alle sprekersprogramma’s inclusief keynotes, workshops en masterclasses.