Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 104 seconden

Luxe kranen Afb.Bongio komt met een aantal noviteiten op de markt die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. De nieuwe Bongio kranen met installatiebrug en de nieuwe Time2020 wastafelmengkraan passen goed in de badkamer, net zoals de nieuwe commerciële Bongio shower sets. Daarnaast heeft Bongio nog de unieke Switch2O met een totaal vernieuwde technologie voor in de keuken. De Bongio kranen worden door Luca Sanitair op de Nederlandse markt gebracht.

De nieuwe Bongio T mini mix wand wastafel mengkraan T-connection met installatie brug  is in twee verschillende kleuren beschikbaar, namelijk in chroom en in geborsteld nikkel. De uitloop hiervan is 22cm lang met een doorsnee van 18mm.

De productontwikkeling van Bongio en Luca Sanitair heeft geleid tot een aantal verschillende shower sets voor ieder segment. Dit zijn vier verschillende sets in chroom en één in geborsteld nikkel, exclusief voor Luca Sanitair. In een doucheset zit een inbouw thermostaatkraan met een hoofddouche, arm en handdouche.

De serie Time2020 komt met de nieuwe wastafelmengkranen met traditionele cartridge en een teakhouten handgreep. De serie Time2020 heeft een aantal extra bijzondere eigenschappen. Zo is de serie milieuvriendelijk doordat de ketel pas ontbrandt als je het warme water echt nodig hebt. Bovendien gebruikt de kraan ook 30% minder water door de stroombegrenzer. De kraan is volledig gemaakt van roestvrij staal voor zuiver water en het water blijft nooit steken in de kraan, volgens de fabrikant.

De Switch2O is ontworpen door architect Federico Rossi. De nieuwste technologieën  zijn bij de nieuwe aluminium professionele keukenkraan toegepast. De waterstraal kan dubbel of enkel zijn en heeft een blauwe en rode LED verlichting. Bij koud water kleurt het water blauw en bij warm water zal de LED verlichting rood kleuren. Ook heeft de kraan een speciaal mechaniek zodat de arm van de kraan gemakkelijk versteld kan worden. Federico Rossi heeft het design van  Switch2O ontworpen voor de moderne designkeuken en hij heeft dit gedaan in verschillende kleuren. De mat zwarte kraan is beschikbaar met een groene, zwarte en rode slang en de zilveren kraan met een groene en rode slang.

[related_post themes=”text”]