Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 86 seconden

Na een succesvolle samenwerking bij de inrichting van het Hilton Hotel in Den Haag, volgden onlangs Hilton Rotterdam en Hilton Garden Inn Hotel in Oegstgeest. In mei 2015 zal het Hilton Hotel op Schiphol openen, eveneens voorzien van Hansgrohe kranen en douches.

 

 

Het luxueuze 5-sterrenhotel Hilton Den Haag ligt in het historische centrum en de ambassadewijk van Den Haag, naast Panorama Mesdag en op 450 meter van Paleis Noordeinde. Het beschikt over ruime kamers en suites. Alle moderne accommodaties zijn uitgerust met een werkplek, een flatscreen-tv met pay-per-view-zenders en een badkamer met een apart bad en douche en gratis toiletartikelen.

 

De badkamers zijn uitgerust met de kranen en douches van Hansgrohe. De wastafelmengkranen Metris S passen niet alleen qua design perfect bij de stijl van het hotel, maar bieden de gasten ook optimaal comfort met een waterverbruik van slechts 5 l/min. De nieuwe Raindance Select S 120 handdouches zijn eveneens voorzien van de EcoSmart technologie, waardoor een waterbesparing tot 60% en optimaal doucheplezier hand in hand gaan. Dankzij de Select-knop kan eenvoudig met één druk op de knop tussen de drie verschillende straalsoorten van de handdouche gewisseld worden. De hoofd- en handdouches worden bediend middels de eenvoudig en comfortabel te bedienen Hansgrohe inbouwthermostaten.

 

Hansgrohe is altijd op zoek naar een zo efficiënt mogelijke omgang met het kostbare element water. Zijn technologieën zoals Ecosmart, CoolStart en AirPower in kranen en douches zorgen voor een reductie van het water- en energieverbruik. Op www.pro.hansgrohe.nl/bespaarcalculator berekent de EcoSmart Bespaarcalculator op eenvoudige wijze uw financiële voordeel door de besparing van water en energie met Hansgrohe EcoSmart kranen en douches, ten opzichte van traditionele producten.

 

Voor meer informatie: www.hansgrohe.nl