Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 44 seconden

 

Naast de kleur en afwerking van de nieuwe generatie Gold luchtbehandelingsunits is het ontwerp van de omkasting op verschillende punten aangepast om de luchtdichtheid te verhogen en koudebruggen verder te elimineren, opdat energieverliezen tot een minimum worden beperkt. In de omkasting zit een compleet nieuw ontwikkeld productplatform, waardoor meer instelmogelijkheden en instelcombinaties mogelijk zijn in vergelijking met de voorgaande productgeneraties. Hierbij wordt geen afbreuk gedaan aan de kwaliteit, het prestatieniveau en energie-efficiency, aldus de fabrikant.

Het nieuwe productplatform met de nieuwe functies en regeltechniek maakt het mogelijk voor elk project en elke toepassing een standaard Gold-unit te selecteren. De unit is plug & play en door zijn flexibiliteit toepasbaar in elke situatie zonder dat verdere aanpassingen nodig zijn.

De Gold-unit met warmtewiel is ook leverbaar met geïntegreerde koeling en verwarming door middel van een ingebouwde warmtepomp, inclusief de complete regeling. Alle Swegon Gold-units zijn Eurovent gecertificeerd.