Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 67 seconden

reflexHet nieuwe onderkomen van Reflex aan de A15 in Barendrecht is feestelijk geopend. Reflex Nederland is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met lucht en water in installaties. Onder het motto ‘Meer lucht voor ons, minder lucht in cv-installaties’ verhuisde Reflex begin september naar de Fennaweg 55 in Barendrecht. Hier heeft het bedrijf meer ruimte om klanten van dienst te zijn met advies en producten van het Duitse fabricaat.

Zo’n negentig genodigden waren van de partij bij de feestelijke opening, waarvoor ook een tijdelijke showroom was ingericht. In zijn openingswoord besprak de Managing Director van Reflex Nederland, Dado Cukor, de positieve resultaten van het bedrijf en de ambitie voor de toekomst.

De heer Winkelmann, CEO van de internationale Winkelmann Group, schetste in zijn speech de gunstige toekomstperspectieven van Reflex en de rol van de Nederlandse vestiging. Burgemeester Van Belzen zei verheugd te zijn dat een succesvol bedrijf als Reflex heeft gekozen voor Barendrecht. En de heer Van de Laarschot van technisch bedrijf Croonwolter&dros uit Amersfoort sprak lovende woorden over de relatie met en de dienstverlening van Reflex.

Producten van Reflex zijn bijvoorbeeld te vinden in de datacenters van Google en KPN, warmtekrachtcentrales van NUON en Eneco, gebouw De Rotterdam en het schip SS Rotterdam, de Suiker Unie, de Alkmaarse afvalverwerkingscentrale en in hotels en woningen.

[related_post themes=”text”]