Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 83 seconden

BetteSensory_LuxDe elektronische afvoer- en overloop die Bette vorig jaar gelijk met de serie Bettelux Shape heeft geïntroduceerd, is nu ook voor andere ligbaden uit het Bette assortiment verkrijgbaar. De sensortechnologie maakt de overloopaansluiting overbodig. Daardoor komt het design van het ligbad beter tot zijn recht en wordt het schoonmaken iets vereenvoudigd.

Vrijstaande ligbaden zijn een trend en worden steeds populairder bij hotels, luxe appartementen en vrijstaande woningen. Bette biedt een grote keus aan exclusieve ligbaden. Ze voldoen aan de behoeften van de hedendaagse consument op het gebied van design en kwaliteit.

Bij de ontwikkeling van de elektronische afvoer- en overloop waren het voorkomen van overstroming, veiligheid en eenvoud van bediening de belangrijkste uitgangspunten. Omdat te bereiken wordt de waterhoogte, dus de druk in het ligbad, permanent elektronisch gecontroleerd. Als het niveau stijgt boven een gedefinieerd niveau, opent de afvoer enige seconden totdat het ingesteld niveau is bereikt. De minimale en maximale waterhoogten worden vooraf fabrieksmatig ingesteld. Indien nodig kan de installateur op basis van de wensen van de opdrachtgever de hoogte wijzigen. De constructie van de afvoer zorgt er bovendien voor dat zeepresten, schuim en haren geen kans krijgen zich vast te hechten. De afvoer kan ook met de hand worden bediend. Met een lichte aanraking op het deksel van de afvoer opent deze zich. Als men doordrukt sluit de afvoer.

De elektronische afvoer- en overloop wordt onzichtbaar onder het ligbad geïnstalleerd. Om het de installateur makkelijk te maken is het garnituur al vooraf ingesteld op het model ligbad. Voor ingebruikname is wel een stroomaansluiting nodig. In het geval van stroomuitval zorgt een back up batterij ervoor dat de afvoer blijft functioneren.

[related_post themes=”text”]