Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 65 seconden

HyperFocal: 0

Bette heeft haar assortiment uitgebreid met een serie ligbaden, die zijn ontwikkeld voor compacte badkamers in de woningbouw. De nieuwe serie heet BetteSelect en kan zowel voor het baden als douchen worden toegepast. Alle ligbaden van Bette zijn van duurzaam geëmailleerd titaniumstaal. In vergelijking met kunststof heeft het robuuste Betteglazuur® als voordelen dat het hygiënisch is, bestand tegen chemicaliën, kras- en slagvast en warmtegeleidend. De ligbaden hebben een strakke parallel vorm, die in contrast staat met de vloeiend vormgegeven binnenzijde. Het grote ligvlak, het ergonomisch vormgegeven rugvlak en een elegante ronding voor het hoofd, zorgen voor een ontspannend en weldadig comfort, aldus de fabrikant.

BetteSelect is leverbaar in de maten 160 x 70 cm, 170 x 70 cm, 170 x 75 cm en 180 x 80 cm. Dankzij deze mogelijkheden en de keus uit drie overloopposities kunnen deze ligbaden overal worden ingezet, ook in kleine badkamers. De afvoer van het ligbad is uit het midden geplaatst zodat er een comfortabele ruimte is voor het douchen.

Passend bij de ligbaden levert Bette wastafels in dezelfde vormentaal, ook vervaardigd van robuust geëmailleerd titaniumstaal. Er is keuze uit meerdere modellen als opzetwastafel, een wastafel voor inbouw/onderbouw en een wandwastafel. Elk model levert Bette in de breedten van 60, 80 of 100 cm. Indien gewenst kunnen zij gecombineerd worden met de nieuwe modulaire meubelserie BetteModules.