Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 44 seconden

Euro-Index THT45De Elektro Lijn THT45 is een bijzonder lichte en compacte thermografische camera. De specificaties en uitgebreide functionaliteit van dit instrument maken het onder andere geschikt voor inspectie van elektrotechnische, mechanische, HVAC- en PV-installaties. Het toestel biedt een thermische resolutie van 80 x 80 pixels, een meetbereik van -20 tot +350 oC en een beeldfrequentie van 50 Hz.

De THT45 legt zowel warmtebeelden als ‘normale’ beelden vast en biedt de mogelijkheid om deze over elkaar heen weer te geven (PIP-Fusion). Zowel stilstaande beelden als MPEG4-video kan worden opgeslagen op een MicroSD kaart. De camera heeft zelfs een HDMI-uitgang voor directe uitvoer van videobeelden.

De THT45 biedt veel gebruiksgemak door  een 2,8” kleurenscherm met menugestuurde bediening, een voorgeprogrammeerde tabel met emissiefactoren van veelgebruikte materialen, een oplaadbare Li-Ion accu, een ingebouwde laserpointer en hulpverlichting. Het toestel wordt geleverd met THTLink software voor analyse en professionele rapportage.

Voor meer informatie: www.euro-index.nl