Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 68 seconden

NVKL organiseert een (kennis)programma voor het Koude & Klimaatplein tijdens de vakbeurs Klimaatvak. NVKL is de brancheorganisatie voor luchtbehandeling en koudetechniek. Het programma bestaat onder andere uit lezingen over koudetechniek, management, F-gassen en natuurlijke koudemiddelen. Alle onderdelen zijn gratis bij te wonen voor bezoekers. Het programma op dit plein wordt speciaal opgezet voor monteurs, management en MBO-studenten Koudetechniek.

Klimaatvak viert dit jaar op 28, 29 en 30 maart 2017 haar tiende editie in Evenementenhal Gorinchem. De vakbeurs wordt gecombineerd met Installatie Vakbeurs. Beide beurzen zijn op beursdagen te bezoeken van 13.00 tot 21.00 uur. Tijdens de laatste beursdag trekken zowel Klimaatvak als Installatie Vakbeurs samen op met de consumentenbeurs Bouw & Wonen. Bezoekers van Klimaatvak en Installatie Vakbeurs krijgen door deze samenwerking de mogelijkheid om op de derde beursdag deze beurs kosteloos te bezoeken.

Ook Installatie Vakbeurs viert haar 10-jarig bestaan. Deze editie krijgt een feestelijk tintje door de lancering van het nieuwe initiatief: Het Ketelhuis. Dit concept richt zich op ketelfabrikanten. Het Ketelhuis krijgt de uitstraling van een bruincafé, maar naast de gezelligheid draait het vooral om cv-ketels.

Tijdens Klimaatvak zal verder TEAM NL opnames maken voor een aflevering van RTL Z, waarvoor een tv-studio op de beursvloer aanwezig zal zijn. TEAM NL ontvangt voor haar opnames ook meerdere exposanten aan hun tafel.

Het volledige programma voor Klimaatvak is nu online te vinden op: www.evenementenhal.nl/klimaatvak.

[related_post themes=”text”]