Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 58 seconden

Vorige week kwam een foto van Karel langs waarop zijn inventieve gootverwarming was te bewonderen. De aansluiting daarvan werd, zoals altijd, in de voor Karel kenmerkende stijl uitgevoerd. Wij dachten dat dit genoegzaam bekend zou zijn, maar toch vroegen diverse van zijn collega’s ons nog naar het vakwerk dat Karel binnen in de kelder had uitgevoerd. En aangezien wij iedereen graag te vriend houden, deze keer dan maar een foto van Karels keldergeklus.

U ziet dat Karel die hele rookgasafvoer bovengronds waarschijnlijk niet had hoeven aansluiten. Hij had in de kelder al lekker zitten klungelen met de afvoer. Met wat bochtjes en een klein stukje pijp was hij al een heel eind gekomen, maar nu moest hij nog een eindje omhoog om met de buis de kelder uit te komen.

Een stukje ventilatiebuis dat toevallig in de kelder lag, kon volgens Karel prima als overbrugging tussen de twee bochten dienen. Met aluminiumtape zag het er allemaal weer eens puik uit.

Karel was gelukkig te kort in de kelder aanwezig om schadelijke gevolgen te ondervinden van zijn vakwerk. Voor het vervolg van deze rubriek is dat maar goed ook.

[related_post themes=”Text”]