Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 55 seconden

condensafvoerHet werk van Karel duikt de laatste tijd steeds vaker op. Johan Blauw van J.B. Installatieservice herkende het vakwerk en de creativiteit van Karel direct en zette het op de foto.

Ook Karel heeft na werktijd wat ontspanning nodig. Voor Karel is dat altijd lekker op de fiets stappen en fijn een stukje touren.

Maar Karel zou Karel niet zijn als hij zijn gedachten tijdens het werk soms wel eens laat afdwalen, naar die mooie toertocht langs het IJsselmeer of die prachtige route over Park de hoge Veluwe.

Geïnspireerd door al die wonderschone wielergedachten en Karels oog voor creatieve oplossingen (en het gebrek aan een stukje PVC dat condensafvoer heet). Brengt Karel ditmaal een hommage aan de fiets. We hopen dat hij geen lekke band zal krijgen tijdens zijn volgende tochtje op de fiets.

Ook zelf ´vakwerk´van Karel gezien? Stuur ze ons dan toe en wie weet staat er komende vrijdag een foto met een stukje toelichting te bewonderen op onze kanalen. Toesturen kan naar redactie@merlijnplus.nl, twitter naar @installatienet of gewoon als bericht op facebook!