Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 63 seconden

Klemko Techniek brengt controllers uit de IZY serie voor draadloos dimmen van LED. Een primeur op de markt is het op afstand vier uitgangskanalen LED besturen. Via de radio frequentie 868 MHz vindt communicatie plaats tussen de IZY dimcontroller en de zender.

Klemko biedt drie ontvangers aan. De controller 860360 heeft een ingangsspanning tussen 12 -36 Volt met een uitgangsvermogen 1 – 288 Watt. Met vier uitgangskanalen van elk 8A dimt hij gelijktijdig op en af.

De 860362 is een controller met vier uitgangen en een uitgangsstroom van 350mA. Ideaal voor het dimmen van de Lumiko COB LED spots. Met de vier uitgangskanalen, elk 1- 12,6  Watt kunnen er 1 tot 8 COB LED spots totaal aangestuurd worden.

De controller 860364 heeft een uitgangsvermogen van 1 tot 25, 2 Watt voor een constante stroom van 700mA. Deze controller kan 1 tot 24 Klemko XPG LED spots aansturen of 8 Bonnita’s.

Een uniek punt van de Klemko IZY dimming zijn de zenders. Deze kunnen gelijktijdig verschillende groepen aansturen. De muur inbouw zender heeft een draadloos bereik van 35 meter en is glanzend zwart afgelakt.  Ook de losse tafelzender met aan/ uit taster en een draaiknop voor dimmen is mooi afgewerkt. Met de afstandsbediening kunnen er afzonderlijk vijf verschillende zones bestuurd worden. Er is ook een eenvoudige afstandsbediening voor 1 zone, met een handige muurbeugel.

Voor meer informatie: www.klemko.nl