Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 83 seconden

Wavin fittingenTijdens de Installatie Vakbeurs Hardenberg van 9 t/m 11 september in Evenementenhal Hardenberg zegt Wavin , fabrikant van kunststof leidingen, installateurs de ogen openen: met het Wavin Tigris leidingsysteem werk je veel sneller, aldus de fabrikant.

Onder het motto ‘Pak de leiding. Win tijd’ nodigt Wavin installateurs uit om het Wavin Tigris systeem letterlijk te komen vastpakken en uitproberen. De installateurs die met kunststof werken, maar ook de groep die nog met traditionele koperen leidingsystemen voor warm en koud water werkt zijn van harte welkom. Gert Lesterhuis, Business Unit Manager: “Met Wavin Tigris heb je een kwalitatief hoogstaand leidingsysteem in handen, waarmee je supersnel werkt. De leiding is licht, buigzaam en komt in lengtes of op rol. Met de pers- of push-fit fittingen maak je in no-time betrouwbare verbindingen. Nog een voordeel is dat je maar één set gereedschap nodig hebt, ongeacht de fitting die je kiest.”

Speciaal voor beursbezoekers heeft Wavin een aantrekkelijke aanbieding: wie zijn eerstvolgende project uitvoert met Wavin Tigris krijgt het benodigde gereedschap gratis ter beschikking. Wavin maakt een aanbieding op maat en een specialist komt persoonlijk langs om alle ins en outs van het systeem te vertellen. Daarnaast is er op de stand letterlijk tijd te winnen in de vorm van een TW Steel horloge.

Wavin Tigris is een 3-in-1 kunststof leidingsysteem voor de aanvoer van warm en koud water. Het complete systeem bestaat uit één leiding (meerlagenbuis PE-X/AI) en drie soorten fittingen. Afhankelijk van de toepassing én persoonlijke voorkeur kiest de installateur voor kunststof fittingen (Tigris K1), messing fittingen (Tigris M1) of Wavin smartFIX met push-fit fittingen. Wavin Tigris is geschikt voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw.

Voor meer informatie: www.wavin.nl