Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 46 seconden

Wienerberger en Ubbink introduceren vier nieuwe kunststof dakdoorvoerpannen voor de dakpanmodellen Alegra 10, Alegra 12, Madura en Modula. De pannen zijn afgestemd op alle dakdoorvoeren van Ubbink met een diameter van 110-131 mm voor rookgasafvoer, mechanische ventilatie, rioolbeluchting of combinaties daarvan. De bedrijven breiden hiermee het bestaande assortiment van twee kunststof dakdoorvoerpannen (VHV en OVH) én hun samenwerking uit. De vier dakdoorvoerpannen zijn in het zwart verkrijgbaar. De dakdoorvoeren worden met een schaaltje aan de pan bevestigd en zijn verstelbaar tussen 25 en 45 graden.

Rookgasafvoer, ventilatie, rioolontspanning zijn voorbeelden van leidingen die veelal door het dak naar buiten gaan en om een hoogwaardige aansluiting vragen. Dankzij de gezamenlijke ontwikkeling van Wienerberger en Ubbink kiezen dakdekkers, aannemers en installateurs eenvoudig de juiste productcombinatie voor een regendichte en luchtdichte aansluiting.

Deze kunststof dakdoorvoerpannen worden zowel door Wienerberger als door Ubbink via de bouwmaterialenhandel aangeboden. Ubbink levert ze ook aan de technische groothandel.

[related_post themes=”text”]