Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 64 seconden

 In een tijd van snelle veranderingen valt op dat het niet nodig was om de kranenserie Kludi Terico eerder te actualiseren.  De kernwaarden van Kludi Terico blijven daarom behouden in de nieuwe producten. De techniek is gelijk aan de voorganger. Het design is wel aangepast, waaraan nu al te zien is dat het meer dan een decennium actueel blijft.

 

Het nieuwe Kludi Terico kranenassortiment bereikt dit met  een hedendaagse uitstraling zonder progressief te zijn. Decent en rank bieden deze kranen een elegante en bovenal universele belijning. Daardoor zijn de Kludi Terico kranen in iedere inrichtingsstijl in te passen.  En dat alles voor de meest schappelijke prijs denkbaar binnen het assortiment éénhendel kranen van Kludi.

In de badkamer is de Kludi Terico modelkeuze uitgebreid. Van de wastafelmengkraan is een XL-variant beschikbaar en een versie met zijdelingse bediening en hoge draaibare U-uitloop.

Ook in de keuken is van de Kludi Terico nu een XL variant beschikbaar. Hierdoor zijn grotere voorwerpen eenvoudiger te vullen of af te spoelen. De Kludi Terico keukenmengkranen zijn er zowel voor blad- als wandmontage. De draaibare uitloop en de praktische éénhendelfunctie voor hoeveelheid en temperatuur zijn met name in de keuken van grote waarde.

Voor meer informatie: www.kludi.com