Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 79 seconden

Eén van de noviteiten die Webeasy op de VSK zal tonen, is een koppeling met Weerplaza.nl, waardoor een klimaatinstallatie veel actueler kan reageren. Door deze online koppeling met Weerplaza.nl anticiperen de klimaatinstallaties van Webeasy op realtime weersverwachtingen. Dit is bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld laagtemperatuursystemen, omdat deze van nature traag reageren op veranderende omstandigheden. Webeasy regelt de klimaatinstallaties automatisch in, op basis van data die Weerplaza.nl genereert. Dit gebeurt 7 dagen per week, 24 uur per dag. Dus ook als de weersverwachting zich onverwacht aanpast. Deze toepassing kan op basis van postcode, dus zeer nauwkeurig voor elke locatie, worden ingevoerd.

Andere noviteiten die deze specialist in gebouwautomatisering op de VSK toont, zijn onder meer de CON-IP module, een geïntegreerde ruimteregeling, en een LCD touch screen ruimtebedienunit. Door de CON-IP module is het voortaan mogelijk om alle Webeasy I/O Modules over TCP/IP te gebruiken. De geïntegreerde ruimteregeling van Webeasy, de  WE-IRC, is recentelijk uitgebreid met een Dali-module. Tevens kan de gebruiker deze regelaar bedienen met een iPad app. De derde belangrijke innovatie is de LCD touch screen ruimtebedienunit, die is uitgebreid met een CO2- en RV-sensor, waardoor integraal beheer van klimaat, verlichting en zonwering mogelijk is.

 

Naast de koppeling met Weerplaza.nl en de drie productinnovaties, zal Webeasy tijdens de VSK nog één grote innovatie aan het publiek voorstellen. Het gaat hier om een doorbraak in visualisatie en presentatie van realtime informatie en data uit hedendaagse gebouwbeheersystemen.

U vindt Webeasy van 3 tot en met 7 februari in Hal 10, standnummer B040