Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 46 seconden

De verspreiding en internationalisering van het KNX-systeem, de wereldwijde standaard voor woning- en gebouwautomatisering, gaat onverminderd door. Recentelijk is LG Electronics uit Zuid-Korea als 350ste lid tot de KNX Association toegetreden. Tevens zijn in de achterliggende weken nog meer nieuwe fabrikanten toegetreden. De groei is een belangrijk teken dat de internationalisering van KNX als leidende technologie doorzet. Met KNX hebben eindgebruikers de garantie voor interoperabiliteit tussen producten van verschillende fabrikanten en applicatiegebieden.

LG Electronics is producent van consumentenelektronica, mobiele communicatie en huishoudtoestellen. Het bedrijf, met wereldwijd 87.000 medewerkers op 113 locaties, behaalde in 2013 een omzet van 53,10 miljard US dollars. LG Electronics omvat vijf business units: home entertainment, mobiele communicatie, huishoudtoestellen, airconditioning & energieoplossingen en voertuigonderdelen.

Als nieuw lid van KNX Association is LG Electronics van plan om haar KNX-portfolio flink uit te breiden. Dit heeft een belangrijk, positief effect op de toepassing van KNX-gebouwautomatisering in Korea, maar ook internationaal.

Voor meer informatie: www.knx.nl