Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 159 seconden

Tijdens de BouwBeurs 2017 heeft Ubbink onderstaande oplossingen geintroduceerd.

Ubiflex Extreme
Er is extreem goed nieuws voor de gebruikers van loodvervangers én lood!
Ruim 10 jaar geleden bracht Ubbink Ubiflex op de markt. Deze jarenlange ervaring heeft Ubbink meegenomen in de ontwikkeling van de uitmuntend verwerkbare en presterende Ubiflex Extreme loodvervanger. Maar ook de wensen van onze verwerkers zijn geïntegreerd in Ubiflex Extreme. Het resultaat is een soepele loodvervanger, die onder alle weersomstandigheden extreem makkelijk verwerkt én (blijvend) presteert! Ubiflex Extreme komt medio Q2 2017 op de markt en kan lood in alle gevallen vervangen.

www.ubiflex.nl

Purilan Next dakraam
De vertrouwde Purilan Euro van Ubbink is populair in de bouw en krijgt een meer dan waardige opvolger met het nieuwe Purilan Next kunststof dakraam van Ubbink. Licht in gewicht, met vast indekdeel en de mogelijkheid om het raam van binnenuit te monteren, bieden optimaal verwerkersgemak. Het raam voldoet ruimschoots aan de eisen van het Bouwbesluit en wordt in huis geproduceerd. Het slanke design zorgt voor een optimale lichtopbrengst. Bovendien is de Purilan Next volledig recyclebaar. De Purilan Next is eind 2017 verkrijgbaar.

www.ubbink.nl/licht

Dakconstructie Bescherming
Een gezonde, goed ontworpen en vakkundig gebouwde dakconstructie is pas echt goed als het deskundig water- en luchtdicht is afgewerkt en voldoende kan ventileren. Warmte moet binnen blijven, terwijl we vocht, wind en ongedierte buiten willen houden. Om de dakconstructie te beschermen, de levensduur te verlengen en een gezond binnenklimaat te garanderen voor de bewoner, biedt Ubbink de optimale oplossing. Dakconstructie Bescherming bestaat uit een breed assortiment producten op het gebied van:

  • Lucht- en waterdicht bouwen
  • Dakconstructieventilatie en beschermingsproducten

www.ubbink.nl/dakconstructiebescherming

Air Excellent 200 Serie luchtverdeelkasten
De 200 Serie luchtverdeelkasten voor het Air Excellent luchtverdeelsysteem is door zijn afmeting zeer geschikt voor woningen en kleine utiliteitsgebouwen met beperkte installatieruimte. Inspectie, reinigen en aanpassen van de restrictieringen van deze luchtverdeelkast is eenvoudig door het uitnemen van het deksel. De luchtverdeelkasten zijn toepasbaar voor wand-, vloer- en plafondmontage. Medio april is de 200 Serie verkrijgbaar in 5 types:

  • DB206H125 met 6 kanaal-aansluitingen en hoofdaansluiting met een diameter 125 mm
  • DB206V180HE samengestelde horizontaal gekoppelde uitvoering met 12 kanaal-aansluitingen en hoofdaansluiting met een diameter 125, 150, 160 en 180 mm
  • DB208V125 met 8 kanaal-aansluitingen en hoofdaansluiting met een diameter 100/125 mm
  • DB208V180 met 8 kanaal-aansluitingen en hoofdaansluiting met een diameter 125, 150, 160 en 180 mm
  • DB208V180VE samengestelde verticaal gekoppelde uitvoering met 16 kanaal-aansluitingen en hoofdaansluiting met een diameter 125, 150, 160 en 180 mm

www.airexcellent.nl

Kompakt 2.0-serie
De Kompakt 2.0-Serie is geen nieuw concept, maar verdient zeker een podium op de BouwBeurs! De Kompakt 2.0.-serie bestaat uit universele verzamelkappen voor rookgas- en ventilatiesystemen en rioolontspanning, WTW/MV met riool, luchtwarmtepompen en een variant voorzien van mechanische ventilatie. De Kompakt 2.0-serie biedt een oplossing voor alle dakhellingen (15°-55°); one type fits all! Door de haakse doorbreking van het dak is de verzamelkap eenvoudig te monteren en levert u tijdbesparing op. Dankzij de minimale uitsparing in het dak blijft de isolatiewaarde behouden. Ideaal voor renovatie en vervanging, maar ook voor nieuwbouw waarbij hoge eisen worden gesteld aan de luchtdichtheid en isolatiewaarde van de woning. De moderne en fraaie vormgeving maakt van deze serie een eigentijdse topper, die staat voor veiligheid, zekerheid en gemak!

www.ubbink.nl/kompakt2.0serie